Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ABC

 

 

Alla vill bli älskade

Beröra någons själ

Comma någon nära

Drömma bort en stund

 

Evig längtan efter tillhörighet

Finner vägar

Genom

Hjärtat hos en vän

 

Ingen som

Jag

Känner

Lever utan drömmar

Men vissa har gömt dem

Nära hjärtats mitt

Om Du frågar dem om deras drömmar

Protesterar de ibland

Qan det bero på

Rädsla

Som

Tär och bygger höga murar?

 

Utan

Vänskapsband som berikar livet

Xtra viktigt för alla och en var

Ytterst svårt det vore utan dem

Zom jag litar på

 

Åt Dig som läser detta, vill jag säga att

Älska är själva livet, kärleken

Övervinner allt




Övriga genrer av Madde69
Läst 424 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-07 13:31



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kloka ord framförda i fin form.
2008-04-11

  mayhem and order
Roligt sätt att skriva om det som är så viktigt:-)
2008-04-10

  Rolfsdotter
Kul sätt att skriva och du gör det bra! Kram Backsippan
2008-04-07

  LenaLisa
En innehållsrik och annorlunda text. Trots det systematiska sättet att skriva finner jag känsla och flyt i den. Applåd!
2008-04-07

  mare VIP
...kärleken är störst.....mycket bra gjort av dig med dessa rader !
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69