Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Ögon

Kärlekens ögon ser igenom alla hinder.
Kärlekens ögon kan vara ett förhinder.




Övriga genrer av J3RK
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-04-07 13:59



Bookmark and Share


  camillala
yes, sant!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK