Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i luften jag andas

Jag andas in din doft.
Drar in den i mina lungor.
Försöker behålla den så länge jag kan.
För du finns i den.
Och jag vill ha dig i mig en stund
Bara en liten stund.
Vill jag fylla hela mig med dig.

Jag blåser ut din doft.
Jag blåser ut dig.
Och en del av mig försvinner med dig ut i luften.
Du och jag dansar i skuggorna framför mig en stund.
Innan vi sakta löses upp och endast slöjor av oss finns kvar.

Så jag drar ett djupt andetag.
Och så börjar det om igen.




Fri vers av Glittra G
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 17:53



Bookmark and Share


    Melona
vad ska jag säga,
välskrivet om en saknad med längtan

(förstår och vet din känsla)
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G