Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga fjäll – min himmel

Hur mycket jag än försöker,
kan jag aldrig förstå,
hur länge ni har funnits.
Flera hundra miljoner år,
har ni stadiga och starka,
vakat över jorden.
Om bara en enda droppe
av er trygga materia
rinner i mitt blod,
då är allting möjligt…




Fri vers av Martina Östlin
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 18:26



Bookmark and Share


    Bim
...en tanke att njuta av
2008-04-09

  Kalle.O
Tänkvärd och verkligen vacker!!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin