hela havet hispade ur sig om leda livets listade lurgrej eller;
den gången orden var i vägen :)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela havet hispade ur sig om leda livets listade lurgrej eller;
den gången orden var i vägen :)




Bittersweet Twitterbees

 

~~

och som ormen kryper

skinnet ur

 

ett

och ett 

ett

 

skinnasjok
gamla torra
fjäll

höga Nord - (drogspridningsvarning)

 

åh, jag har inga gäddhäng ser jag ju - eller är det gälarna jag använt? alltså .. jag läre kolla friskshetsintyget! låg %-en i muskeluppbyggnad där?? jag bara övade vingfästena.. sträck och tänj å sträck å tänj!

(eller har jag? och samma va're) - sträck   å tänj     å sträck    å tänj
(å antagligen helt fel det också.. )

 

men sTaVa är jag bra(?) på
iaf baklänges

 

när jag vill - vill ej du - vill du jag?
(å tänj!!!)

 

och

        som

                valen

kontaktar jag
Krön
i
Korna-
nanaaa

 

axelparti - kotor - ben & vårhage
Ruka

 

nu

 

ett

och ett; dynga göda med, sa hon - natten följde ej dag.
(puka kaboom!!!)

 

Ett (gör det nåt om det är trasigt? hann inte garva.. ju. SATE!!!)
(ja han var garvare och stank fan hell och *andas nu andas...*)

 

skinn till, sa dom.

 

Bara e-t-t snälla?

 

Hell! Jag tänkte dra ju *örproppar.. gula.. i-n-t-e röda inte röda; schh..

 

,'b',l'o,'d,',',',',',,'',,'',,'',,'',,,''',,,''' - S P L O S C H !

 

§,,,,''''§,,,,''''§,,,,,'''''§,,,,,'''''§,,,,,'''''§

- glida paragraf hoppa klättra gör hur fan du vill men ner kommer du

a-§-§-t-i-d

(jo tack för erfarenheten) 

ormar flyger inte lätt

 

Varför ännu ett? V-a-r-f-ö-r???
Satans Valsubstitut!!
(lampolja på dig! AV! det var då glaset sprack)

 

över tjärnglidning
över tidvridning och firhet

blev fri het och dotter söt i obrukt skinn

genomskinlig så inga tårar skulle skymma

 

 

Light me not fright - frej och fredagar
(dottersdag; fri het fred - locka upplysning)
data torsdag naturligtvis
är vi lika - hammaren går

alltid för tidigt - fri dag

men saten lärt om skinn

läka ingen konst och
vi klarar av det

 

Saten:

du sa.. du sa.. 

de sade Myndig Af Sade

Sate!!! och lyssnande fastväxt lyssnade


tonårshjärta

 

(-79 gardin persienne Markis. Pitch&Skin)

Beck 

hekk

hekkla hell och doftar tjära

fjäll i fastun

skrek du SOPA!

 

Dags.. ja, dags gryning grå.
Förbli

förbli mig förbi dig för bios binär bidragande
korvstoppad data dubblat i

dubbat hjärta visset

 

bister bistrare bistrast

bistro - (älskar tåg) för enda lckans

 

rörelse

 

Bittersweet Twitterbees?

 

Sakna och vräng kasta
hänge gult

 

öga gult gick vid sida

 

den man som hade allt

och ändå log med nylagd ragg

röd

om män

 

på låtsas

~~

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri