Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följ med och dansa innanför min port beskåda mina drömmar, mina tankar och min kropp Jag är den jag är och var den jag var en man med bekymmer, en själ fylld av krav


Dekoratör sökes, för grovrenovering


Jag dekorerar mitt inre med tankar mörka
av avsky och hat och gammalt gnoll

Ett ångestmantra spelas
likt hissmusik i minsta vrå och skrymsle

På speciellt utvalda ställen, så de ej går att missa
har jag låtit utsmycka gobelänger
med avbilder av det jag fruktar mest

Sist men inte minst sätter jag en kniv i hjärtat
vrider om lite lätt, för att få till det där, lilla lilla extra

välkommen in

vän




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-15 17:16



Bookmark and Share


  madinsane
jag känner mig genast som hemma.
dunderbra!
2005-06-16

  swimsus@gmail.com
Ehh..Taaack..*Backar o fumligt letar efter nödutgången*
Hissmusik...introt är kusligt..gillar de olika blandningarna av stämmningar..
Fortsätt att vara dig själv och tack för inbjudan!*
2005-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP