Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingpennor

 

Själva skrivandet

kommer från vingpennor

utan dem kan poesin inte lyfta




Fri vers av Connie
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-08 14:39



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så \"rena\" ord!
Går raka vägen
från hjärta till hjärta!
2008-04-08

  aol
så vacker målning till en fyndig dikt gillas
2008-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint och fyndigt formulerat.
2008-04-08

  Carola Zettergren
Ja precis så..alldeles
självklart är det så!!!!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie