Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....att ens försöka skriva om det men jag är nu en sån som tar illa vid sig.


Jo jag vet att det lätt blir patetiskt....

 

Flickan på cykeln

en mobil som är tyst

och en röd bil

 

Vad har jag med det att göra, jag känner väl inte henne...

 

ändå kan jag inte

skriva annat än

just detta




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-08 21:22



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra poetat
långt ifrån patetiskt!!!!!
det som hänt är fruktansvärt
och självklart måste vi bry oss om!!!!!
2008-04-12

    ej medlem längre
Vacker och härlig känsla i den här dikten!
2008-04-10

  Mats Henricson
Ja, man FYLLS AV HARM och VILL BEGÅ \"OLAGLIGA\" HANDLINGAR MOT DEN BEST SOM GJORT DETTA........
2008-04-10

    sunnanvind
Ja...det är förskräckligt!
2008-04-10

  Ronny Berk
så väl tolkar diktarjaget den känslan som griper oss alla dagar som dessa...ja...
2008-04-09

  korpfjäder
Jo, nog har vi väl alla med det att göra ...

En röd bil. Mobiltelefonen som tystnat. och flickan på cykeln är sånt som hänt. Och vi måste nog bry oss. För att vi är människor.
2008-04-08

  Elaine.S VIP
det är lite så..tankarna hamnar i det alldeles ofattbara......
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP