Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är säkerheten med mig


Du får ursäkta
om jag har fel
om jag har fel
lovar jag att aldrig lämna dig
men hur mycket jag än
vrider och vänder mig
lyckas doften från din hud ligga
allt lite närmare
och ditt täcke doftar sött

Jag lägger handen på din kudde
där din kind vilat många gånger
Tydligare när det är tyst
hör jag dig sjunga sånger
Stirrandes upp
vrider jag frågor
och större blir något stort
en enorm förvirring av okontroll
Den smakar nästan som Du
men jag kan inte älska utan dig Nu

Du får ursäkta
om jag tar fel
om jag tar fel
lovar jag att aldrig mer
drömma om dig
men jag trivs bättre med dig
och du säkert med mig




Fri vers av daniele
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 22:05



Bookmark and Share


  Матрёшa
åh vad härlig dikt! Så fin o ödmjuk..I liiike it alot!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele