Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
No 1 är bäst att skriva - utifall.. antagligen inte sprättig som jag är :) (av sol det manliga, av måne kvinnligt, orättvisa?? bara undrar ^^) och såg nån antydan till elakheter här förr så var det inte meningen haha sorry:)


Kärringens Martyrklag

 

"Ärade Gud, jag vill också ha en egen måne. Gubbar får ju!! Skänk mig min egen planet för 17. Inte bara massa djuriska bihang. Rättvisa Gud, rättvisa var det ju??"

 

sa hon och svängde på gäddhäng och turkeyhaka medan maken polerade hela universum med ett flin skänkt av solen själv.

Mars och Venus kurade i smyg för att ettriga merkurius inte kunde hålla styr på uranus egenhändigt förvildade uppror där satrunus bistert konstaterade att alla regeler och normer hade brutits, och därför endast hade uppgiften att vackert med jupiters hjälp skapa tillräcklig vidsyn och försöka förstå trots att pluto försökte gömma allt under neptunus drömska skynken.

 

Jaja, inte var det lätt för himlavalvet alla gånger. Kanske lite gäddhäng ändå är att föredra?

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-04-09 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri