.. dags för re-active konklusion.. in i Da Mist för en tid.. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. dags för re-active konklusion.. in i Da Mist för en tid..


Orsak Verkan Verklighet

 

backa kura och gömma

 

burken är lös

svacka bura drömma

hoppet där frös

 

isad är tanke

isad är tid

isat är allt

i ett glatt perspektiv

 

tider att glömma

liv i kuvös

minnena strömma

elden är lös

 

backa kura och gömma

agera reagera agera igen

fånig förstår att drömma 

tillfällen kommer ju

 

aldrig igen

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-04-09 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri