Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 ordvärde - missförstånd - rädslor gör livet knepigt. tur man kan anta acceptans vid totalhaveri.. :)


Fågelsång från en totempåle

 

Tillägnan Djuren; fåglarna speciellt för mig.



Korpen ger magin vingar; bär distans av healing

Kråkan om Lagen att Ges fås Tillbaks 

Svanen visshet om fuls grace grateness vid tålamod

Ugglan om självförräderiets fallgropar

Örnen om Ande så stor

Höken om budskapets tolknings möjligheter

Grouse (snurrdansande skogshöna) om energihantering inreal

Kolibrin om kärlekens skörhet och liv som dör av instängdhet.



Fåglar vet kan och ger besked,
fåglar har inte vinge för bred.

Totem en påle i jord av en vis,
totem en lära att leva sitt dis.

 

 

"Jordad magi på djurs sätt & vis"

där jord är att verkliggöra
himmel att se
vatten att känna
vår
elds frenesi

Tack Vänner av natur! 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri