Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, det gör ont för den som bryter upp… också

Jag ångrar inte
Men förstår inte heller
Att jag tog steget
Bröt upp
Svek mina löften

Jag som aldrig skulle svika
Men jag svek dig
Min bästa vän
Var tvungen
För att inte svika mig själv

Ett varigt sår i bröstet
Uppbrott gör ont
Även för den som bryter upp
Som går vidare
Och hittar kärlek

Jag har det bra
Men ändå…
Du var min vän
Jag vill vara din vän
Igen

Men bara en vän
Och jag förstår
Om du inte orkar




Fri vers av Martina Östlin
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin