Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovädershaiku

Piskande snökorn

Böjda människor suckar

Ett uppvaknande




Bunden vers (Haiku) av Martina Östlin
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 14:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
En fin haiku som ger känslan !!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin