Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns glädje som är som sockerdricka

Det finns glädje som är som sockerdricka.
Den bubblar upp och pirrar i hela kroppen.
Men ganska snart blir den avslagen igen.

Det finns glädje som är som vanligt vatten.
Den är stilla och gör inte mycket väsen av sig.
Men den finns i vår berggrund hela tiden.

Vi behöver glädje av båda sorter.
Vanligt vatten kan få oss att bubbla ibland.
Och bubblorna får vattnet att porla fritt.




Fri vers av Martina Östlin
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-09 16:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är helt enig med dig.
En mycket bra illustration, Martina.
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin