Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi lämnar allt tillsammans

det är en oändlig tid
sekunderna otroligt långsamma
gräv en grop att ligga i
där kan du sakta somna in för att vila själen
sen kanske du aldrig mer kommer ut
lugn, det är bara härligt
vi måste någon gång lämna
vi kan göra det nu
tillsammans




Fri vers av Malott
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-04-09 16:21



Bookmark and Share


  Maria T
Dikten innehåller en längtan efter att få vila.
Själen måste få vila ibland.
Fint diktat.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott