Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördare, Mördaren, Mördar


Du är säkert ensam
Ibland gråtfärdig,
anser du dig livvärdig, värdig ett liv, som du tar av andra
du slår, skär, hackar, stympar, äter.

Vem är du? en utomjordning med ett jordiskt utseende
eller är du en av oss?
och vilka är vi?, djur som du?




Fri vers av Purusam
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 16:48



Bookmark and Share


  booster82
cool man!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Purusam
Purusam