Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker jag vet och du inte

Visste du att

tuggar du tuggummi medans du skivar lök, så gråter du inte.

ca 12 nyfödda barn, skickas hem med fel föräldrar/dag.

Det är omöjligt att slicka din armbåge

fladdermöss svänger alltid vänster när dom flyger ut från en grotta

ingen amerikan har dött av hög ålder sedan 1956

1 av 10 europeer är förförda i en ikea säng.


Medans du försöker slicka din armbåge
säger jag god natt





Fri vers av Purusam
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 18:06



Bookmark and Share


  booster82
haha
2008-04-09

    eva m h
God natt redan?
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Purusam
Purusam