Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

Dagen jag såg dig var jag kär
ditt silkeslena vanilj färgade långa hår, fläkade så fint i vinden
ditt leende, vackra leende med skrattgropar därtill, kan fälla träd
dina långa giraffben drömde jag om på nätterna
din ko-benhet är alldeles perfekt.
dina händer är fulla av eksem
ditt ansikte är tätt av varfyllda finnar.
din mage ser ut som en uppblårbar jordglob och du är inte gravid

men jag är fortfarande kär




Fri vers av Purusam
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Purusam
Purusam