Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiktion


Hjärtat

jag smekte din lena kind, du viskade i mitt öra
jag la min hand på ditt bröst, du smekte min mage
jag smekte ditt lår, du knäppte upp min gylf
jag slet av dig dina käder, du sa nej
Jag öppnade upp din bröstkorg, du skrek
jag smekta ditt hjärta, du tog ett sista andetag
jag la en ros vid din sida. du var tyst
jag gick och tog hjärtat med mig, du var kvar.






Fri vers av Purusam
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 17:02



Bookmark and Share


  booster82
du låter som en galen seriemördare, and i like it.. kugn
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Purusam
Purusam