Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig kunnat sluta tro på sagor… och inte velat heller

Jag har aldrig slutat tro på sagor
Du får kalla mig naiv om du vill
Men jag kunde inte låta bli

Inte när verkligheten var ensamhet
Inte när den var utanförskap
Och inte nu när den är hopp

Jag har aldrig slutat tro på sagor
Du får kalla mig naiv om du vill
Men hur skulle jag kunna låta bli

När det finns ord som
drömtårta, sagogryn och smällkaramell

När det finns skogar med
långskägg, lapptickor och gammelgransskål

När det finns himmel med
norrsken, månförmörkelse och solnedgång

När det finns kärlek

Jag har aldrig slutat tro på sagor
Du får kalla mig naiv om du vill
Men jag hoppas att jag aldrig gör det




Fri vers av Martina Östlin
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-09 18:14



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Glömde visst \"aldrig\". Det ska vara: Jag har aldrig kunnat sluta tro på sagor… och inte velat heller
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin