Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken när den är som störst


Innanför mina murar

Din heta blick etsar sig fast i mig.
Jag öppnar mig försiktigt.
Tillåter dig sakta komma
innanför mina murar.

Du ger mig tilltro.
Ger av dig själv
med outtömd energi.

Du håller ej tillbaka
utan sveper in mig i
din fullständiga trygghet.

Jag släpper taget och
följer med på den
hissnande färden.

Den som kallas
KÄRLEKENS RESA.




Fri vers av Piann VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 18:33



Bookmark and Share


  papessa
en sådan hissnande läsning du bjuder på
2008-04-18

  Lejonhjärtas poesi
Blomstrande kärlek minsann!
2008-04-09

  Ronny Berk
så blomsterriktigt doftande den reseskildringen ! tycker mycket om... ja...
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP