Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen

Droppen darrar

fångas av gryningsljuset

mellan det kända och okända

 




Fri vers av Connie
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-10 03:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ett koncentrat. Där befinner vi oss.
2008-04-10

  Carola Zettergren
Vackert med vacker bild
därtill!!!!
2008-04-10

  Gunilla VIP
WOW!
Så säkert poetat!
Applåder!
2008-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Liksom dröjande, tvekande en stund innan fallet...
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie