Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koh Chang Blues

Har man väl en gång balanserat på spänd lina mellan liv&död
är det kanske sedan så mycket lättare att återvända

Kanske till och med nödvändigt




Övriga genrer av Miss 51
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 03:52



Bookmark and Share


  Suddad
En fin liten sak som fick mig att tänka till.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Miss 51