Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REALISATION

Skynda, skynda nu är det dags!

Idag kan Du fynda, just Du har fått flax!

Två för tio eller var det tio för två?

Tänk ändå så tokigt det kan gå!

Man tror att man vunnit

och tjänat ens slant

det enda som hänt...

man har blivit en klant!

 

 




Övriga genrer av Madde69
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-10 08:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du har skrivit ända istället för enda

för övrigt får texten
trenne gula tulpaner
för sitt talande budskap
2008-04-16

    Maria Malm
Lurad blir man lätt, istället för att tänka efter om man verkligen behöver sakerna.
2008-04-11

  LenaLisa
Ja, så tokig man kan bli när det är rea....
2008-04-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, snälla du..Tänk så många gångerman luras av rea och s sk lågpriser, istället för att tänka om man verkligen behöver nåt av det..
Härlig dikt med stor sanning!/B
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69