Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mest av allt avundas jag dig din sömn

Jag har en dröm
En dröm om att få sova gott
Hela natten

Utan att vakna en enda gång
Utan att känna den där krypande pirrande kusliga oron i benen
Oron som ingen egentligen vet
Vad den är för något eller var den kommer ifrån

Jag börjar bli trött på goda råd
För att inte tala om sömnbrist

Jag har försökt med motion och promenader
Jag har provat krämer och massage
Jag har knaprat piller
Ja jag har testat stödstrumpor också

Jag har en dröm
En dröm om att få sova gott
Hela natten




Fri vers av Martina Östlin
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 14:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vid några få tillfällen har sömnlösheten drabbat även mig, jag förstår , därför, vilket fruktansvärt inferno det måste vara med regelbundna sådan problem, tröttheten och utmattningens förlamande inverkan........
2008-04-10

  Carola Zettergren
Ajaj jag vet precis hur det är!!!!
HEMSKT med restless leggs...!!!!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin