Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte bort att vi är små

Nyss sol nu snöfall

Fjälltoppar suddas ut

Elementen styr




Bunden vers (Haiku) av Martina Östlin
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 16:32



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Vi är en mycket liten
och sårbar art
en ögonblinkning i historien

Tack för din fina text
jag far tillbaka till mina år
vid fjällen
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin