Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torsdag kväll...och allt är lugnt





kan ordet vulkan
vara upphovet till ordet vulva?



det skulle inte förvåna mig









inte alls
faktiskt






Övriga genrer av Burläsk
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt