Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi börjar om

krossa bokstäver spy upp vokaler slit itu verben
och måla över alla adjektiv

 allt är bara påhitt




Övriga genrer av Aida*
Läst 506 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-10 21:55



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Umtärkt. Gillar denna dikt mycket.
2008-06-19

  aol
ja så är det
2008-06-15

  Kristina Wallbing
Annorlunda!! Ja, språket kan verkligen vara en stor begränsning.
Applåd!!!
2008-05-12

    ej medlem längre
Sant och enkelt skrivet om ett svårt och tungt ämne, bra!
2008-04-27

  Aisha VIP
....det intressanta är ju att allt är relativt beroende på vilket språk man syftar på....om man tex inte kan svenska så är ju alla ord och bokstäver här meningslösa....annars inte...
väldigt fin reflektion...och skrivt på ett spännande sätt!....kram!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*