Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solnedgångens röda sken

hon går längs stranden i
solnedgångens röda sken.

dom håller varandras händer,
plötsligt stannar pojken
och säger jjjjjag... med en stammande
röst.

han låssas som ingenting och försätter framåt
med henne i handen.

kvittrande fåglar och havsbruset
döjler deras tystnad.

han stannar ännu men gång och
säger jjjjag, han får inte fram orden.
så han kysser henne lätt i pannan och
går sedan efter det fram till en liten
brygga.

han tar flickan i handen och tittar
henne djupt i ögonen.

med skakande röst säger han
jag
jag
älskar dig.




Fri vers av syskonenberg
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 23:04



Bookmark and Share


  Maria T
Så vackert. Det är inte alltid så lätt att få fram
det man vill säga.
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg