Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

planeringsdag


valda vidder
vilse bland axen
på frihetens fält
samverkan
i horisonten

moturs varv
motsträvigt
går tiden

kontakten
mellan himmel och jord
är den mottagare
som lyfter blicken

det generella
ramen
där livet stillar




Fri vers av Maud Li
Läst 616 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-11 13:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här är väldigt fin..och så stämningsfull..samverkan ..människors förunderliga samarbete och tålamod..snart skall belöningen bli..ja lite så blir min tolkning..en dikt så tjusig på alla vis!!!!!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li