Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för eftertanke

 

Om ilskan bottnar
i rädsla

vad bottnar
då rädsla i?




Fri vers av Rachel Roth
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-06-16 14:59



Bookmark and Share


  Nic
En kanonbra reflexion, ska sätta mig och fundera.....
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth