Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många saker på en gång


Nu har jag gått som på nålar idag

Många saker händer i mitt liv just nu

Många bra saker för min framtid

Men rädslan är att inte klara av allt

Så många saker som nu ska hända med mig

Så ta babystep nu och far inte iväg i tankarna som vanligt
inget farligt dethär alls

Snart sker operationen och det är massor av förberedelser inför den
läkarbesök undersökningar
jag blir så smått stressad av detta som ska hända

Vill bara vila mig från alla tankar ett par timmar slippa
oron krypa under skinnet på mig

Allt har en mening det som det händer

Lägg nu bort alla tunga bördor från dina axlar för en stund

Och släpp in lite glädje i ditt liv igen

Jag behöver det så väl





Fri vers av Fånga dagen
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-11 16:37



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja! Släpp in glädjen igen!
Mycket av det andra
bara löser sig när
bollen väl har börjat
rulla!
2008-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Minns den där filmen...\"Baby steps\"...

Det är ungefär likadant i mitt liv nu.
Känner att jag står inför förändringar. Och hatar sådana.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen