Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dedu

vi är av samma kött och blod
av himmel är vi skapta
vi har känslor och styrka
vi tror på samma gud




Fri vers av Malott
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 00:56



Bookmark and Share


  Maria T
Inget kan göra oss illa när vi har änglavakt, dedu.
2008-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Så du är troende?
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott