Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns som om jag slösat bort tio månader till ingenting.


Älskling, vem är du?

Älskling.
Jag har slösat bort tio månader med ord,
ord som jag kände. Ord jag radade upp
bara framför dina ögon. Endast för dig.
Jag gav dig arton minuter av min röst,
och jag fotograferade många bilder,
och det enbart för dig älskling.

Vi sade: Vi ska älska varandra förevigt,
vi ska vandra förevigt hand-i-hand,
även efter döden dragit med våra kroppar
och tagit med oss
till staden där själar har sina rikedomar.

Och det var inte dina onyktra ord som sårade mig mest,
det var de ord du ljugit fram framför mina ögon,
framtiden jag drömt om,
kärleken jag upplevt i tio månader.

Du vet, älskling,
att jag känner inte dig mera.




Övriga genrer av rabbitheart
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-04-19 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart