Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytligt

Ytligheten vinner
när normen hamras in
Minsta barn
äldsta åldrig
matas ytligheter
förpackade som djupa
etablerade
sanningar

Förskräckt
försent
ser vi sanningen
vi som ser




Fri vers av Bossewi
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 16:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Bossewi
Bossewi