Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. tanke om budskap..


Budskapets Charm

 

 

 

Säg först en upplevelse... BOOM!!


känsla föder tanke
 
föder ord
 

Ord gör resa

landar i öra/öga

 

föder tanke föder känsla

föder ord.....

 

 

och i varje steg läggs små paket av tillägg
- bra som dåliga -

 

Fråga: kan vi välja vad vi stoppar i paketen? 

 

känslorna man får/har/skapar(?) är ens eget ansvar att ta hand om. enl mig då.

budskapet seglar i nollvärde ändå där på sin resa.. eller?

 

Fråga: måste vi ta emot även inlagt värdepaket, eller delar av ?

 

sveper vidare... 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 18:36



Bookmark and Share


  Vind
Lite av katten på råttan och råttan på repet... men lite åt i kvadrat-i-plicerat. Igenkännande (kanske därför jag tillåter mig tycka den var bra?) :)
2008-04-14

  Björn Karlsson
Mycket tänkvärd text

Som betraktare
besöker jag rummen
men försöker att inte stanna längre än nödvändigt
( sanning med modifikation)
resan vidare käns allt för spännande
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri