Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sten

Vaggad i vågor
slipad i rörelse
Ruelse
Över vart det bär

Över vågkammar
Och sandbankar
Sent om sidor
Upphittad,

Lagd tillrätta
Bland andra
Stora och små -
vita svarta grå
I min stensamling

Min sten

Tror nu glad
över att ligga där
Trygg bland dem
I stillhet och ro minnas

Det böljande rofyllda
råblekt rytande

Havet




Fri vers av rockstad
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-04-12 18:40



Bookmark and Share


  clematis
Vad mysig text! Får mig att längta efter en dag vid havet under måsars skrin och en grå himmel...
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

rockstad