Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt rum

Ditt rum är min dröm

Som len mjuk salva
blir Ditt rum att sakta
vakna i,

Ur Din tillit får jag närhet
får känna Ditt hjärta
Får låna din lunga

Med ren lätt luft
fylls mitt inre

Ger
Insikt skapar
Utsikt

Fram träder
Livslusten
knackar på och står på !
Påstår och Vill finnas

Får finnas

Utrymme finns
Nu

Välkomnar livslusten

Min käraste gäst





Fri vers av rockstad
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockstad