Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig

Känner mig
sönder av
itu

ändå mycket hel
helt och hållen
Hel

Trots trasighet o fnasighet
Hel o hållen

Kämpar med
Återhållen återhållsamhet
mot mötet med mig själv.

Ett och ett blir 3
Jag - den andra -

mig själv,

Svårt att förstå
mig
Svårt att se
mig själv

i allas speglinggsvar

De andra
NI
skymmer sikten
utsikten

Just nu är
Min speglingsyta
ren
avtvättad

efter förra projiceringsstormen

Inväntar lugnt
nästa
som jag vet kommer
är redo...

Går det...!




Fri vers av rockstad
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-04-28 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockstad