Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle skriva något

Skulle skalle skulle
skrivfa skrefv skrifvit
något fint...

Något bra

Bra bättre bäst....
blir kanske
något
Dåligt sämre sämst
eller

En häst
ritad i all hast

Ändå ett gott försök

I en ärlig ärligare ärligast
vilja,
att
vill vilja ha
velat

göra ett försök

Alltnog och emedan
Ett försök

I all vänskaplighet




Fri vers av rockstad
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-04-28 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockstad