Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick


Ögonblick läggs till
ögonblick

Blickar ut Blinkar till
Blundar

Att tiden går kan vi inte
blunda för

Den går
Tiden

I sin lugna jämna takt




Fri vers av rockstad
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-01-04 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockstad