.. mina skor har hellre sula + tjocksocka i sig tillsammans med vilt viftande tår, än  röda ilskna hämmade fossingar, så de så.. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. mina skor har hellre sula + tjocksocka i sig tillsammans med vilt viftande tår, än  röda ilskna hämmade fossingar, så de så..


Vidsynthetens fruktkorg på semester

 

 

Be om ett äpple

få päron två

 

Bananplockaren hämtade tomt skal

i brådskan 

skrattade gott

åt egen dumhet

och motion 

 

Kirunas nattsvarta mystiska dagningsljus

ger Lund tvagning att se annat finns

än himmel utan svartrus och med

Stockholms lagnings bro

förmedla mellan läge ljus och i sunt förstånd

även ta med olikhet i vår trånga tro.

 

Tack jag tar gärna en Fullmogen Persika om det finns! Kravmärkt :)

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri