Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt in fruktas kärleken


Långt in fruktar jag regn
nu när jag stirrar igenom persienner
som seglats ner
Hon smög sig ifrån mig
med min morgondoftande skjorta
och håret lika ruffsigt som vinden
Jag ligger naken och fryser
småtittande och ler
när du klär om dig
Jag fruktar ett farväl
liggandes tagen här
önskande igen efter att vara kär

Långt in på fantasin flyger regnet
nu mer mot mitt fönster
mellan trädens löv
ner på hennes fötter




Fri vers av daniele
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele