Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen tar aldrig slut.

Jag vet att kampen inte är över

Resten av livet kommer jag att få kämpa
Slåss mot begäret av flaskan
Flaskan som lockar med rus och lyckokänsla

Den falska lyckan
Som lurat mig i så många år

Begäret som viskar om att allt blir bra
Bara jag släpper efter

Ibland glömmer jag all den smärta
Flaskan har gett mig

Och tror att

En gång är ingen gång
Att jag och flaskan kan vara vänner
Bara en enda kväll

När sen vettet kommer tillbaka
Så vet jag ju
Att en är för mycket
Och tusen är aldrig nog

Min kamp mot flaskan
Har precis börjat

18 månader har jag klarat av
Utan flaskan
18 svåra månader

Jag valde bort
Det bästa jag hade
Jag valde att bryta med mina vänner
Den bästa försvann

Det valet förföljer
Det valet gör ont att tänka på

Men hur jag än vänder och vrider på tankarna
Så kommer inte min vän tillbaka
Så nu försöker jag tänka framåt
För jag vet ju att mitt val

Är livet

Det riktiga livet
Det liv som är svårt
Det liv där jag har en framtid

En framtid jag
Försöker att inte tänka på

En dag i taget

Min dag idag
Är som en stor klump
Av leende och solsken
För han finns

Mina tankar i morgon
Kanske är mörka

Men så långt vill jag inte tänka
För idag ler jag

Äkta

Min kamp är inte lika svår idag




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon