Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodig kofångare


I mitt hjärta finns ni i varsitt eget rum
Överfull blir känslan och tanken tom och stum

Logik kan ej förklara
varför det är så
Hjärtat mitt det
bär ni med ändå

Så försök att varsam vara i livet där ni går
för om er själv ni skadar, i hjärtat mitt blir djupa sår

Hjärteblod av mig pulserar runt er, som en extra hud.
För ert beskydd och mitt, jag ber en bön till Gud

Tänk att det kan vara så, att mammor inte dör
fast de blodpump lämnat ut, till kofångare på livsbil barn så aningslöst kör




Fri vers av Lia-Lej
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-04-13 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej