Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Jag minns den
resan vi gjorde
Jag minns den
som ett våtvärmande
omslag runt hjärtat.

I ljuset av den sprakande
eldens sken
älskade vi
hett, intensivt
fyllt av kärlek

Jag minns den
maten du gjorde
värmen du höll liv i
och tyckte bara jag
skulle sitta där
och vara vacker.

I ljuset av den sprakande
eldens sken
vann du mitt hjärta
min beundran
min respekt

Ingen har någonsin
berört mig som du
lugnt, avvaktande
närmade du mig
med kärlek

I ljuset av den sprakande
eldens sken
blev jag din
helt och fullt
nu
och för alltid




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-13 18:04



Bookmark and Share


  gulltussen
Säger bara \"mmmmmmmm\"
2008-04-17

  aol
så strålande vackert gick rakt till mitt hjärta
2008-04-13

    Bodil Sandberg
Så fantastiskt vackert..helt underbart

\"i ljuset av den sprakande eldens sken
vann du mitt hjärta min beundran min respekt\"
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt