川柳 - senryu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet... 

川柳 - senryu




ett stängt hjärta

 

i ett stängt hjärta
låste kärleken in sig

bommad av otro

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 655 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-13 18:27



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det var ingen bom..det var en träff..bra skrivet..
2008-04-14

    sunnanvind
När hjärtat inte vågar tro...Fint skrivet !
2008-04-13

  Rachel Roth
så sant och väl beskrivet
2008-04-13

    S.p.o.f
Bra skrivet.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer