Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens nirvana


Kärlekshunger

Stilla din hunger med mig.

Ger dig honungens lenhet.

Pesikans doft på min hud.

Den friska doften av hav i mitt hår.

Min mun smakar av nektarns sötma.

Två varma röda rosor på mina kinder.

Tag för dig min älskade.

Jag erbjuder dig kärlekens passion.




Fri vers av Piann VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-13 21:16



Bookmark and Share


  aol
sugande härligt vacker dikt som berörde mej så
läs min dikt älska på sidan tre den är som ett fint kompliment till din egen
2008-04-29

  papessa
njutningsfullt
2008-04-18

  LoVeR-PoWeR
Superbt!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP