Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag förblöder

Jag smakar på en tår som rinner längs min kind.
Den smakar salt.
Och brustna drömmar.

Det kommer en ny tår.
Den droppar ner på min ljusröda tröja och lämnar en blöt fläck där.
Rakt över hjärtat.
Så det ser ut som att mitt hjärta blöder.
Och det gör det ju egentligen också.

Det kommer fler tårar.
Som rinner utefter kinderna.
Dropparna exploderar när de landar.
Och gör min tröja randig av sorg.
Nu ser det ut som att hela jag blöder.

Jag undrar stilla om tårarna kan ta slut någon gång.
Om det plötsligt bara kan råda torka i tårkanalerna.
Och man inte längre kan gråta.

Jag smetar ut tårarna så jag har blod i hela ansiktet.
Jag måste hitta plåster till mina sår.
Innan jag förblöder.
Och slutar finnas.






Fri vers av Glittra G
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-13 22:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då känner jag att jag vill krama och trösta!
2008-04-14

  devilsangel
Mycket bra skrivet!
2008-04-13

  korpfjäder
Är hjärtat tomt när tårarna tar slut? kanske är det så..Eller är det bara slut på sorgen?
Om hjärtat blöder, är det kärleken som blöder då?
Många frågor att gå med ur din text. Gillar det.
2008-04-13

  törne
Jättevacker, helt underbara ord och fint formulerad. <3
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G